MFS-ERP Open source CRM- en ERP-software

Ontdek alle mogelijkheden van MFS-ERP

Download de 1-gebruiker-versie.

Ontdek onze oplossingen.

Bekijk het overzicht van de modules.

MFS-ERP is open source software.

Op onze documentatiepagina vindt u de handleidingen om met MFS-ERP te kunnen starten.

Wat is MFS-ERP ?
Open source bedrijfssoftware voor uw KMO

MFS-ERP is een open source ERP-platform. Het is een uitstekende tool om de bedrijfsprocessen in uw KMO te beheren. Bovenop het basisplatform bieden we uitbreidingssystemen die naadloos samenwerken met dezelfde databank.

Verkoop : CRM, offertes, opvolging en facturatieprogramma

MFS is zowel geschikt voor gebruik als eenvoudig facturatieprogramma als voor een complexer gestructureerd verkoopproces. In het tweede geval liggen registratie en opvolging van afspraken met klanten door verschillende medewerkers en opvolging van offertes aan de basis van een goede verkoopsstrategie.

Deze processen kunnen beheerd worden in het CRM-systeem van MFS. Bij verkoop worden documenten omgezet en meegenomen naar de volgende stappen in de keten. Dus een offerte wordt omgezet in een bestelling, een bestelling in een levering, en een levering in een factuur.

Alle informatie is met enkele klikken beschikbaar, en statistieken en historieken kunnen razendsnel worden opgevraagd.

Aankoopbeheer, magazijn- en voorraadbeheer

Aankoopvoorstellen kunnen worden omgezet in bestellingen. Bij levering kunnen de leveringen en de facturen gecontroleerd worden. Of men kan teruglinken naar de klant-bestelling waarvoor de aankoopbestelling geplaatst werd.

Magazijnbeheer, voorraad en orderpicking

Uiteraard is het voorraadbeheer daaraan gekoppeld. Magazijnen kunnen worden uitgerust met locatiecodes voor artikelen zodat orderpicking veel efficiënter kan gebeuren. Via ons picking-systeem "InCon" kan de order picker met behulp van een barcodescanner of tablet, de meest efficiënte route door het magazijn volgen.

Communicatie, planning en documentenbeheer, CRM

Planning van taken van uw medewerkers, of techniekers, doorsturen van documenten en gestructureerde toegang tot documenten die bij bestellingen of offertes horen. Opvolging van klachten, of het classificeren van allerlei documenten (technische fiches, websites, ingescande papieren documenten) bij artikelen, leveranciers, klanten ... . Al deze eigenschappen voegen aan MFS een groupware-systeem toe. MFS wordt een "knowledge base" binnen uw bedrijf waarin alle gegevens gecentraliseerd worden. Natuurlijk is dit alles nauw verbonden met de uitgebreide CRM-software die in MFS aanwezig is.

Modules.

Naast het open-source-platform bieden we u optionele modules aan. Enkele voorbeelden zijn onze cloud-service "Hosted MFS", Ortor voor transportplanning of webshop-software die geïntegreerd is met MFS-ERP. Maar ook modules voor productieprocessen, de Vertis-toepassing waarmee u onderweg en zelfs tijdens een verkoopsgesprek toegang hebt tot CRM-data behoren tot ons assortiment.

Ondersteuning, uitbreidingen en aanpassingen

Standaardsoftware is perfect voor standaardprocessen. Maar elk bedrijf is anders. We begeleiden u graag in de mapping van uw bedrijfsprocessen op deze software. We kunnen onze software uitbreiden of aanpassen aan uw behoeften.

Test MFS uit, u kan een volledig geconfigureerde versie voor 1 gebruiker gratis downloaden op onze download-pagina. Ook interessant is het overzicht van onze oplossingen.